ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Το London Make-up Institute δημιουργεί μία γκάμα εξειδικευμένων σεμιναρίων με σκοπό τον εμπλουτισμό περαιτέρω γνώσεων ενός Make-up artist. Στόχος κάθε σεμιναρίου είναι η άρτια ανάπτυξη της καριέρας ενός ελεύθερου επαγγελματία Make-Up Artist. Join Our Team και μάθε από τους καλύτερους του επαγγέλματος!

 

“Arabic Bridal Make-up”

 

Arabic Bridal Make-up

 

Ανακάλυψε τα μυστικά και τις τεχνικές του επαγγελματικού Αραβικού μακιγιάζ.

Ένα σεμινάριο για επαγγελματίες MUA που θέλουν να αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες σε ένα άκρως διαφορετικό και απαιτητικό μακιγιάζ, με μοναδικές προοπτικές εξέλιξης.

2ωρο εντατικό σεμινάριο

Εισηγήτρια Τζουλιέττα Μουραντιάν

Ημερομηνία: 2 Μαρτίου 2018 – 17:30

 


 

“Styling φρυδιών με κλωστή και τσιμπιδάκι”

σεμιναριο σχεδιασμος φρυδιων

Σεμινάριο styling φρυδιών χρησιμοποιώντας κλωστή και τσιμπιδάκι.

Το σεμινάριο αναφέρεται σε επαγγελματίες Makeup Artists καθώς και σε άτομα που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο σχεδιασμό και την περιποίηση των φρυδιών κάθε τύπου. Το σεμινάριο αποτελείται από παρουσίαση των τεχνικών styling – σχεδιασμού φρυδιών και όλων των βασικών μεθόδων που είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο Makeup Artist, καθώς επίσης θα υπάρχει και χρόνος για εξάσκηση των μεθόδων.

4ωρο εντατικό σεμινάριο

Εισηγήτρια Ελισσάβετ Μποζίκη

Ημερομηνία: 23 Φεβρουαρίου 2018 – 17:30
30 Μαρτίου 2018 – 17:30
27 Απριλίου 2018 – 17:30

Τα τμήματα είναι αυστηρά έως 10 θέσεων


“Νυφικό Μακιγιάζ”

Νυφικό Μακιγιάζ

Μάθε όλες τις νέες glamorous τάσεις και μοναδικές fashion τεχνικές που κυκλοφορούν στον τομέα του νυφικού μακιγιάζ Spring/Summer 2018.

Το σεμινάριο αναφέρεται  σε επαγγελματίες MUA που θέλουν να διανθίσουν τις  γνώσεις τους και τις δεξιότητες τους στο Bridal make-up.

Εισηγήτρια Σμαρώ Μανωλοπούλου

Ημερομηνία: 12 Φεβρουαρίου 2018 – 17:30