Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα lmi-makeup-school.com δεσμεύεστε από την εκάστοτε ισχύουσα Πολιτική Προστασίας  Απορρήτου και θα πρέπει να διαβάζετε το κείμενο αυτό κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και να βεβαιώνεστε ότι το αποδέχεστε.

Η σχολή London Make-up Institute, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο επισκέπτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση του αιτήματός σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα lmi-makeup-school.com, καθώς και τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε είτε κατά τη διάρκεια υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος είτε κατά την εξόφληση συγκεκριμένου προγράμματος στην παρούσα ιστοσελίδα.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το lmi-makeup-school.com προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με τη σχολή μας, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται. Οι πληροφορίες που συλλέγει το London Make-up Institute  μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προγράμματα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το lmi-makeup-school.com  δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το lmi-makeup-school.com  τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του. Εάν μας δοθεί ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και το IP address – θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι του London Make-up Institute μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα. Κάθε φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα προσωπικά δεδομένα έχει, σε κάθε περίπτωση, το δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Ν. 2472/1997, να γνωρίζει εάν αυτά αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας. Επιπλέον, έχει το δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 Ν. 2472/1997, να προβάλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που το αφορούν.

Η τυχόν διόδευση των χρηστών της ιστοσελίδας σε ιστοτόπους τρίτων (μέσω ειδικών συνδέσμων όπως links, hyperlinks, banners), το London Make-up Institute δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που οι τρίτοι αυτοί ακολουθούν.

 

Συγκέντρωση πληροφοριών

Το London Make-up Institute σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος για κάποιο πρόγραμμα, ή όταν θέλουν να λαμβάνουν ενημερωτικά emails. Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Χρήση των Πληροφοριών

Το lmi-makeup-school.com  συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που μας δίνει για την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η συναλλαγή για την κράτηση της θέσης σε κάποιο πρόγραμμα, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για την ενεργοποίηση λήψης ενημερώσεων μέσω email. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και το τηλέφωνό σας. Για την εκτέλεση συναλλαγής θα σας ζητηθεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα της Pay Pal για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας. Το London Make-up Institute  κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την πληροφόρησή σας για το πρόγραμμα που δείξατε ενδιαφέρον, (ii) για ενημέρωση του πελάτη με τα τελευταία νέα και ενημερώσεις του London Make-up Institute. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την διακοπή τέτοιου είδους επικοινωνίες από τo London Makeup Institute στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lmi-makeup-school.com.

 

Πρόσβαση στις Πληροφορίες

Κάθε αίτηση ενδιαφέροντος απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του London Make-up Institute. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του London Make-up Institute για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το lmi-make-up-school.com απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το lmi-makeup-school.com δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

 

Cookies

Το lmi-makeup-school.com έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το lmi-makeup-school.com να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα lmi-makeup-school.com .

 

Διαγραφή Πληροφοριών

Για να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα επικοινωνήστε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lmi-makeup-school.com. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το lmi-makeup-school.com θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Αν θέλετε να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το London Make-up institute μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@lmi-makeup-school.com.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Το lmi-makeup-school.com δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Χρησιμοποιείται τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) που στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα του London Make-up institute.

 

Επίσης, η σύνδεσή σας στο τραπεζικό σύστημα, για την online πληρωμή, είναι ασφαλής διότι ανακατευθύνεστε στο διαδικτυακό περιβάλλον της PayPal και ολοκληρώνετε από εκεί την πληρωμή σας.

x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Αποδέχομαι Δεν Αποδέχομαι Κέντρο Aπορρήτου