ΣΤΥΛΙΣΤΕΣ

 

ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Άρτι αφιχθείσα από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου αποφοίτησε με Bachelors στο Fashion promotion & Styling από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire, η Σοφία Μιχαηλίδου έρχεται να μεταδώσει τις γνώσεις και τις τάσεις της στην Ιστορία της Μόδας. Έχει πάρει μέρος σε editorials στην Ελλάδα και το εξωτερικό σαν Fashion Creative και δουλειές της έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Glow της Θεσσαλονίκης, στο Blurred Lines magazine, ‘’Optic Cyber’’ της Αμερικής καθώς και στο Institute magazine ‘’Wild Fire’’ του Λονδίνου. Τον Ιούνιο του 2016 εργάζεται ως backstage assistant and dresser για το UCLAN University στο Graduate London Fashion Week και τον Νοέμβριο του 2015 ως στυλίστρια στο Fishergate Face of fashion show, στο Fishergate Shopping Center του Preston. Με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό στην εναλλακτική μόδα, έρχεται να συμπληρώσει την ομάδα του LMI.

 

 

Fashion Styling Course Despoina Marioglou

 

 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ

Η Δέσποινα Μαριόγλου, σε ηλικία δεκαεπτά ετών ταξίδεψε την Αγγλιά ώστε να κυνηγήσει το όνειρό της. Σπούδασε Fashion Promotion & Imaging στο Πανεπιστήμιο Καλών τεχνών (UCA) του Λονδίνου. Με ειδίκευση στο Fashion & Visual Direction, κατόρθωσε να δουλέψει δίπλα σε μεγάλους στυλίστες και φωτογράφους της Βρετανίας.
Επέστρεψε στην πόλη της Θεσσαλονίκης απ’ όπου κατάγεται ώστε να δουλέψει στην Ελληνική βιομηχανία μόδας και να επενδύσει σε αυτή. Πλέον εργάζεται ώς freelance fashion styling όπως επίσης και ως καθηγήτρια στα τμήματα Fashion Styling της σχολής μας.

Facebook: Despina Marioglou

 

 

image1

 

 

ΜΠΑΛΙΑΚΑ ΖΩΗ

Η Μπαλιάκα Ζωή, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας από μικρή το ενδιαφέρον της για το χώρο της μόδας κατάφερε με την απόκτηση του διπλώματός της από την Pansik Scuola Di Moda να εξελιχθεί σε ένα πολλά υποσχόμενο μέλος της οικογένειας της μόδας. Το πάθος της, η ευρηματικότητά της και η ιδιαίτερη έμπνευσή της στο χώρο του styling της έδωσαν το κίνητρο να προοδεύει συνεχώς. Το πολύπλευρο ταλέντο της και η πίστη της σε αυτό που αγαπά αποτέλεσαν τον καταλυτικό παράγοντα για να καταφέρει να συνδυάσει παράλληλα με τις σπουδές της δραστηριότητες σε διάφορα event στον κόσμο της μόδας και την διαμόρφωση μιας πολυτάλαντης καριέρας. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά fashion shows, όπως το  black swan fashion show by Mirro, στο Gala της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας στην Καστοριά, Attica Fashion Show Θεσσαλονίκης.

Facebook: Zoi Mpaliaka