BLOGΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Το London Make Up Institute σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα για να σχεδιάσετε την ημέρα του γάμου σας, ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί!

Για αρχή μπορείτε να βρείτε έναν wedding planner για να σχεδιάσετε μαζί όλες τις φανερές και «μη», πτυχές του γάμου σας: τα προσκλητήρια των καλεσμένων, το ανθοπωλείο για την προμήθεια λουλουδιών, την μπουτίκ για να αγοράσετε το νυφικό σας, το κέντρο διασκέδασης που θα γιορτάσετε με τους φίλους σας και τους επαγγελματίες που θα επιμεληθούν την εμφάνισή σας.

 width=

Σημαντική συνεισφορά στο τελικό αποτέλεσμα έχει το νυφικό σας χτένισμα όπου σε συνδυασμό με ένα επαγγελματικό νυφικο μακιγιαζ, θα τελειοποιήσει την εμφάνισή σας.

Έχετε ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου σας και το μόνο που σας λείπει για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή η μέρα είναι να βρείτε κάποιον που να εξειδικεύεται στο νυφικο μακιγιαζ ομορφιάς.

Αρχικά προτείνουμε να απευθυνθείτε σε έναν πραγματικό επαγγελματία στον τομέα του μακιγιάζ, με εμπειρία και συστάσεις στο Bridal Make-Up (νυφικο μακιγιαζ). Επικοινωνήστε και κλείστε το ραντεβού σας με τον Make up artist το συντομότερο δυνατόν ώστε να οργανωθεί σωστά η πιο σημαντική μέρα της ζωή σας. Όταν αναζητάτε έναν επαγγελματία make-up artist για την ημέρα του γάμου να θυμάστε ότι ψάχνετε κάποιον που θα αποτυπώσει το μακιγιάζ όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί. Σίγουρα η μέρα αυτή συνοδεύεται από εκκρεμότητες και πολύ άγχος. Για να μπορέσετε να απολαύσετε τη διαδικασία ήρεμες αλλά και να είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα, σας προτείνουμε τα “must do things” για να μην σας ξεφύγει τίποτα.

Σε απαλές ή έντονες αποχρώσεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, επιλέξτε το bridal look με το οποίο θα αισθάνεστε ο εαυτό σας και σίγουρα δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε. Καταλήξτε λοιπόν σε ένα νυφικό μακιγιάζ που θα εκφράζει τον χαρακτήρα σας, θα ταιριάζει με την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Κατά αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα λάμπετε για την πιο ξεχωριστή ήμερα της ζωής σας.

Όταν είστε έτοιμοι να επιλέξετε το επαγγελματία make-up artist σας θυμηθείτε:
 width=

• Αρχικά, το πιο βασικό από όλα είναι να κάνετε το λεγόμενο δοκιμαστικό. Ένα με δύο μήνες πιο νωρίς είναι καλή περίοδος για να αποφασίσετε να κανονίσετε την πρώτη σας συνάντηση με τον επαγγελματία make up artist.

• Όταν θα έρθει η ήμερα του δοκιμαστικού , συζητήστε με τον Make-up artist σε ποιες αποχρώσεις χρωματικής παλέτας θα θέλατε να κινηθείτε. Πάντα προτιμούμε αλλά και προτείνουμε γήινους τόνους καθώς την ημέρα αυτήν καλό θα είναι να μην κάνουμε υπερβολές.

Διάρκεια, το πιο σημαντικό κομμάτι. Το make-up kit του make-up artist πρέπει να περιέχει προϊόντα καλής ποιότητας με κύριο χαρακτηριστικό το long lasting effect (εφέ για μεγάλη διάρκεια). Προσοχή στις εταιρείες που χρησιμοποιεί ο ειδικός γιατί απευθύνεται σε ένα μακιγιάζ που πρέπει να κρατήσει ώρες. Μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά όσον αφορά το αψεγάδιαστο και μακράς διαρκείας αποτέλεσμα μπορεί να σας εξασφαλίσει η τεχνική για το νυφικο μακιγιαζ με αερογράφο, μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά εδώ.

Λάμψη, θεωρούμε ότι η νύφη πρέπει να λάμπει, οπότε το μακιγιάζ απαιτείται να είναι λαμπερό για να ξεχωρίζει από το συνηθισμένα looks. Προτιμήστε τα λεγόμενα highlighters για το νυφικό σας look.

Με τον καλό προγραμματισμό του χρόνου σας και την κατάλληλη επιλογή των σωστών επαγγελματιών που πρόκειται να σας στηρίξουν, θα καταφέρετε να ζήσετε τη μέρα του γάμου σας όπως την έχετε ονειρευτεί.

Η ώρα η καλή!

Από την Professional Make-up Artist Μποζίκη Ελισσάβετ

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need