Contact Us

Η LMI έχει κερδίσει την θέση της στον χώρο ως η πιο πρωτοποριακή σχολή στο beauty Industry (Bridal & Beauty Makeup, Fashion, editorial, Catwalk). Οι καινοτομικές της εκπαιδευτικές μέθοδοι, η αναγνώρισή της από καταξιωμένους οργανισμούς και σχολές του εξωτερικού, καθώς και η επαγγελματική υποστήριξη που παρέχει στους σπουδαστές της σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι κάποια από τα δυνατά σημεία της σχολής που την καθιστούν πάντα πρώτη στον χώρο του μακιγιάζ και της μόδας.

MAKEUP SCHOOL

1. Άρτια Εκπαιδευμένο Καλλιτεχνικό Προσωπικό

(Makeup & Styling Experts)
Ο κάθε καθηγητής της LMI πριν αποτελέσει μέλος της εκπαιδευτικής μας ομάδας, περνάει από ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδεύσεις (Trainings) που αναπτύσσουν την μεθοδικότητα, την τεχνική του κατάρτιση και την παιδαγωγική του ταυτότητα.

Εξαιτίας της δίψας μας για εκμάθηση νέων τάσεων και νέων τεχνικών μετεκπαιδεύουμε συνεχώς τους Makeup and and Fashion Trends.

2. Συνεργάτες απ όλον τον Κόσμο

Οι περισσότεροι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες που προέρχονται από την Ελλάδα, Λονδίνο, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε για εσάς γέφυρες διασύνδεσης και έμπνευσης ώστε να διευρύνουμε τους ορίζοντες σας στην γνώση και να καταστήσουμε το ανέφικτο-εφικτό για την περαιτέρω σταδιοδρομία σας.

3. Contact us

Ως φιλοσοφία μας είναι να σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα και
εξελιγμένα προϊόντα σε κάθε κατηγορία, εύρος δυνατοτήτων και
τεχνολογικής υποδομής, ασχέτου τιμής.

Έτσι εντός των μαθημάτων, κατά την πρακτική εξάσκηση έχετε την
δυνατότητα να εργαστείτε με Leading Professional brands όπως Bobbi
Brown, NARS, MAC, ESTEE LAUDER, LAURA MERCIER, Dior,
BPerfect, ΝΥΧ, INGLOT, benefit, Makeup for Ever, Smashbox, Ellis
Faas, Ordinary κ.α.

4. Contact us

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας είναι να βοηθάμε τους
απόφοιτους μας στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Οι απόφοιτοι σπουδαστές της LMI διαθέτουν το δικό τους επαγγελματικό portfolio, βιογραφικό σημείωμα και καθοδήγηση από εμάς που τους καθιστά απόλυτα έτοιμους να εργαστούν επαγγελματικά μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Με άλλα λόγια οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν επιπλέον παροχές.

5. Contact us

Δημιουργούμε τους επόμενους Makeup Stars, εξελισσόμαστε μέσα από τις νέες τάσεις, τις εντάσσουμε μεθοδικά μέσα στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα ως εργαλεία έμπνευσης και καλλιεργούμε δημιουργούς με ξεχωριστή προσωπικότητα και καλλιτεχνική ταυτότητα.

6. Contact us

Η ισχυρή μας φήμη και τα εκτενή δίκτυα στη βιομηχανία της ομορφιάς
και της μόδας, σε συνδυασμό με την μεθοδική προετοιμασία σας και
την συνεχή καθοδήγηση επιτυγχάνουν τη μέγιστη ευκαιρία, για να σας
εντάξουμε στην αγορά εργασίας μετά την ολοκλήρωση της
ακαδημαϊκής σας πορείας. Τα ολιγομελή τμήματα της σχολής, μας
επιτρέπουν να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή
ποιότητα και αξία στον κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστά.

7. Ευκαιρία Καριέρας στο Εξωτερικό

Ως πιστοποιημένη σχολή παγκοσμίων προδιαγραφών από τον οργανισμό BABTAC, και χάρη στη συνεχή δικτύωση και προβολή του ονόματος της LMI στις αγορές του εξωτερικού, προσφέρεται η δυνατότητα στους σπουδαστές, που το επιθυμούν, για μία μελλοντική διεθνή καριέρα στο εξωτερικό.

8. ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα ολιγομελή τμήματα της σχολής, μας επιτρέπουν να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε την μέγιστη ποιότητα και αξία στον κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστά.

Η Σχολή μακιγιάζ με το πιο αναγνωρισμένο καινοτομικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών και την πιο δυνατή επαγγελματική υποστήριξη στην καριέρα του Makeup Artist

contact us

9. Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Τα ολιγομελή τμήματα της σχολής, μας επιτρέπουν να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε την μέγιστη ποιότητα και αξία στον κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστά

10. Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ως κέντρο δια βίου μάθησης, το πτυχίο μας σου εξασφαλίζει ότι: α) Θα
είσαι κάτοχος αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών, β) Θα μπορείς να
κατοχυρώσεις τα επαγγελματικά σου δικαιώματα & θα μπορείς να
αποκτήσεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος γ) Θα έχεις αδιαμφισβήτητα
επενδύσει σωστά στο μέλλον σου.

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need