BLOGΝΕΟ BEAUTY TREND ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΝΕΟ BEAUTY TREND ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Νέα τάση σε όλα τα fashion shows στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νo make-up makeup !

Σε μερικές γυναίκες αρέσει το πλήρως καλυπτικό μακιγιάζ, αν και φαίνεται αψεγάδιαστο στις φωτογραφίες, είναι το μόνο εύκολο με αρκετή ποσότητα foundation να το πετύχεις, στην πραγματικότητα όμως το να πετύχεις το καθημερινό no-make-up makeup  είναι αρκετά δύσκολο. Και πίσω από αυτό δεν κρύβεται μόνο ο σωστός τόνος και απόχρωση του foundation. Υπάρχει και κάτι ακόμη!
Και αυτό το κάτι είναι η καλή περιποίηση “skin care“ της επιδερμίδας, και όχι μόνο. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για το σωστό αποτέλεσμα εάν επιθυμείς το Νo make-up makeup.

1) Skin care
Μην ξεχνάς ποτέ πριν από κάθε μακιγιάζ την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αρχικά χρησιμοποίησε ένα de-make up για να καθαρίσεις όλη την επιδερμίδα. Έπειτα τοποθέτησε μια lotion για να ενυδατωθεί ακόμα περισσότερο η επιδερμίδα. Στην συνέχεια πάρε την καθημερινή ενυδατική σου κρέμα και κάνε ένα μασάζ στο πρόσωπο για να “ξυπνήσεις το δέρμα” . Μπορείς να δροσίσεις το πρόσωπο σου με mineralize water που ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα

2) Διαφανές χρώμα
Βρες ένα foundation αρκετά κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σου. Και προσοχή η σύστασή του να έχει βάση το νερό ώστε να αποφύγουμε το βαρύ μακιγιάζ. Μπορείς να το δοκιμάσεις στο λαιμό σου για να τσεκάρεις το χρώμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πως φαίνεται πάνω σου στο φως της ημέρας: το χρώμα που θα φαίνεται αόρατο στο φυσικό φως, είναι το χρώμα σου!

3) Τύπος δέρματός
Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, κατάλληλη για σένα είναι μια υγρή ή κρεμώδης βάση, ενώ αν έχεις κανονικό τύπο δέρματος μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε υγρό, κρεμώδες ή σε compact μορφή foundation, ανάλογα τι προτιμάς. Αν πάλι έχεις λιπαρό δέρμα, μπορεί να πετύχεις ένα πιο matte αποτέλεσμα, ρίξε πούδρα μέσα στο foundation για να πάρει την λιπαρότητα της επιδερμίδας σου.

4) Τόσο όσο, concealer
Πολύ συχνά χρειάζεσαι κάλυψη μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, επομένως για ένα πιο φυσικό look μια καλή ιδέα είναι να εφαρμόζεις το foundation σου μόνο εκεί που είναι απαραίτητο και μετά, χρησιμοποίησε λίγο concealer σε τυχόν σπυράκια.

5)Φυσικό ρουζ – «υγεία στα μάγουλα»
Βάλε ένα κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις στα μάγουλα και με ένα πινέλο ταμπόναρέ το μέχρι να το “μαλακώσεις”, για φυσικότητα στα μάγουλα.

Λάμψε με την φυσική σου ομορφιά! Δοκίμασε το no make-up makeup !

Από την PRO MUA Μποζίκη Ελισσάβετ.

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need