BLOGΤα trends που θα σε ανανεώσουν τη νέα σεζόν!

Τα trends που θα σε ανανεώσουν τη νέα σεζόν!

ΤΑ TRENDS ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!

Trends, Colors & Fashion Fall 2023 

Με ελάχιστη καθυστέρηση το φθινόπωρο αρχίζει να κάνει την είσοδο του, φαίνεται το καλοκαίρι δεν ήθελε να μας αποχωριστεί ούτε και εμείς άλλωστε.

Photo by Pierre

Ας δούμε λοιπόν πως και το φθινόπωρο θα παραμείνουμε άνετοι και chic αλλά πάντα in to fashion. Ξεκινώντας από τα χρώματα που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν λοιπόν βάση της WGSN και την πρόβλεψη της αγοράς βλέπουμε κάποια να πρωταγωνιστούν.Camel ,Dusty Blue και Slate Grey. Σαφώς και υπάρχουν και άλλα χρώματα αλλά ας μείνουμε σε αυτά τα τρία βασικά.

Το Camel είναι το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα για αυτήν την σεζόν, ένα καμηλό παλτό ή ένα καμηλό παντελόνι πρέπει να ενταχθεί σίγουρα στην συλλογή σας. Το Dusty Blue από την άλλη δεν συνηθίζει να είναι στο επίκεντρο, φέτος ίσως ήρθε η ώρα για αλλαγή, επειδή το συγκεκριμένο χρώμα έχει σχεδόν παγωμένο τόνο μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο και θα δείχνει τέλεια σε ένα χοντρό πουλόβερ. Τέλος μην αμελούμε το Slate Grey, αν και το γκρι σαν χρώμα τείνει να μην δείχνει συναίσθημα μπορούμε να πάρουμε μερικές αποφάσεις για να το ζωντανέψουμε. Είτε συνδυασμός γκρι και πιο έντονο χρώμα όπως το Μillennial Pink είτε αποχρώσεις του γκρι μεταξύ τους μπορούν να δώσουν αυτήν την πινελιά του fashionable που χρειαζόμαστε.

Άλλωστε μην ξεχνάμε όταν φοράμε ρούχα τα οποία μας αρέσουν και νιώθουμε ότι μας αντιπροσωπεύουν έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ενέργεια.

Till the next time,

Stay In to fashion

Pierre

Written by: Pierre| Ντρέτσκα Πέτρος

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need