BLOGΤΟ ΠΙΟ CHIC ΜΑΚΙΓΙΑΖ, RED LIP EYELINER! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ!

ΤΟ ΠΙΟ CHIC ΜΑΚΙΓΙΑΖ, RED LIP EYELINER! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ!

Από την makeup artist & LMI Pro Team Ελισσάβετ Μποζίκη

Το βραδινό μακιγιάζ με eyeliner στα μάτια και κόκκινο κραγιόν στα χείλη είναι μια καθαρά chic αξία στο χώρο των μακιγιάζ για πιο επίσημες και βραδινές περιστάσεις. Το βραδινό μακιγιάζ αυτού του στυλ ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος, αφού το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ όμορφο και κομψό.

Για το τέλειο βραδινό μακιγιάζ με eyeliner και κόκκινο κραγιόν, θα χρειαστείτε ένα καλό μαύρο υγρό eyeliner, κατά προτίμηση σε μορφή στυλό και ένα κόκκινο κραγιόν με βελούδινη φόρμουλα και μεγάλη διάρκεια στην κλασική απόχρωση με μπλε υποτόνους του κόκκινου. Απλώστε στα μάτια σας μια απαλή ιριδίζουσα λευκή -μπεζ σκιά σε όλο το καπάκι και στη συνέχεια τραβήξτε μια γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες σας με το μαύρο σας eyeliner, η οποία θα έχει κλίση προς τα πάνω για ένα γατίσιο σέξυ βλέμμα. Στη συνέχεια κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις και προσθέστε μπόλικη μάσκαρα για όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας.

Στα χείλη εφαρμόστε μια στρώση άχρωμου  lip balm και αφού περιμένετε 4 λεπτά για να μαλακώσουν τα χείλη σας,  ζωγραφίστε τη γραμμή του περιγράμματος των χειλιών σας με ένα κόκκινο μολύβι χειλιών. Γεμίστε με προσοχή το εσωτερικό των χειλιών σας και στη συνέχεια διορθώστε τις αστοχίες με λίγο make up γύρω από τα χείλη σας.

Ελισσάβετ Μποζίκη

Facebook: Elissavet Boziki make-up art

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need