BLOGΤΟ MAKEUP ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΛΙΑ!

ΤΟ MAKEUP ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΛΙΑ!

Σίγουρα οι υπερβολές δεν ταιριάζουν στην παραλία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμη κι εκεί να είστε περιποιημένες ή να δώσετε μία παιχνιδιάρικη νότα στην ανέμελη καλοκαιρινή σας διάθεση.

Σ ένα τέτοιου είδους μακιγιάζ τίποτα δεν πρέπει να είναι επιτηδευμένο, γι’ αυτό δουλέψτε κυρίως με τα χέρια δημιουργώντας  χαλαρές υφές και ήπιες εντάσεις. Πάμε λοιπόν!  makeup για παραλία

Πρόσωπο

Αντί για makeup –foundation χρησιμοποιήστε μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

Επιλέξτε την βάση του τόνου της επιδερμίδας σας  και τον κατάλληλο δείκτη προστασίας για τον δικό σας δέρμα. Προτιμήστε αντηλιακά προϊόντα που δεν περιέχουν σιλικόνες και συντηρητικά πρόσθετα.

Tip: Εκείνο που θέλουμε να επιτύχουμε είναι μόνο η ομοιομορφία του χρωματικού τόνου και όχι η κάλυψη. Τα καλυπτικά προϊόντα κάτω από το δυνατό φως του ήλιου διακρίνονται, με αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη μάσκα.

Προτεινόμενα προϊόντα:  Frezyderm sunscreen – Korres – Bioderma – Avene

 

Μάτια

Τονίστε το βλέμμα με μία αδιάβροχη σκιά σε κρεμώδη υφή και σε φυσικούς γήινους τόνους. Απλώστε την με τα δάκτυλα ή με ένα πινέλο τύπου blender και σβήστε καλά τα τελειώματα της.

Tip: Εκείνο που χρειάζεται είναι να κρατήσετε μόνο λίγη από την ένταση της σκιάς στο κινητό βλέφαρο και όχι να διαγράψετε το μάτι σας.

Προτεινόμενα προϊόντα: Makeup Forever aqua cream – Laura Mercier metallic creamy eye color

 

Τονίστε μόνο τις επάνω  βλεφαρίδες  με μία αδιάβροχη mascara.

Tip: Επειδή το ζητούμενο είναι η διακριτική ‘’πινελιά’’ της mascara, καλό είναι πριν την εφαρμογή να ταμπονάρετε το βουρτσάκι στην επάνω μεριά του χεριού σας έτσι ώστε να απομακρυνθεί η περίσσια ποσότητα.

Προτεινόμενα προϊόντα: Diorshow blackout waterproof mascara – Maybelline NY great lash waterproof mascara – Lancome Hypnose Waterproof Custom Volume

 

Χείλη

Στα χείλη χρησιμοποιήστε ένα lip balm με χρώμα και δείκτη προστασίας ή ένα lip gloss με ελάχιστο ή και καθόλου χρώμα.

Προτεινόμενα προϊόντα: lip balm coconut spf 15 – waterproof lip balm Lavera spf 10 – Korres lip balm color

 

Μάγουλα

Το Rouge στην παραλία δεν συνίσταται, παρ’ όλα αυτά έξυπνα προϊόντα όπως τα chicks & lips όπου η ελαφριά και διάφανη σύνθεση τους προσδίδει ένα φυσικό αποτέλεσμα, είναι ό,τι πρέπει για την παραλία.

Tip: Απλώστε στα μάγουλα ή στα χείλη ταμποναριστά με τις άκρες των δακτύλων σας.

Προτεινόμενα προϊόντα: Benetint Benefits – pot rouge for lip & chicks Bobbie Brawn – lip & chicks stain The Body Shop

 

Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι !!!

Από την Make up Artist & Instructor

Αικατερίνη Χαντζοπούλου

Site:  Ch_Aikaterini MakeUp Artist

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need