BLOGΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΑΚΙΔΟΥ MAKEUP DESIGNER & HEAD MUA ΣΤΟ LONDON FASHION WEEK
Ιωαννα Μητακιδου Makeup Designer & Head Makeup Artist στο London Fashion Week Sep.24

Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΑΚΙΔΟΥ MAKEUP DESIGNER & HEAD MUA ΣΤΟ LONDON FASHION WEEK

Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΑΚΙΔΟΥ MAKEUP DESIGNER & HEAD MUA ΣΤΟ LONDON FASHION WEEK SEP.24

Το London Makeup Institute είναι μια σχολή παγκόσμιας αποδοχής και προδιαγραφών. Στόχος μας η κατάρτιση επαγγελματιών makeup artists και η αφομοίωση τους στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

Ιωαννα Μητακιδου Makeup Designer & Head Makeup Artist στο London Fashion Week Sep.24
photo by pinterest

Πιστοί στο όραμα μας, συμμετέχουμε και φέτος στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου “London Fashion Week” αναλαμβάνοντας  2 διαφορετικά show των σχεδιαστών “Genaro Rivas”  και “Leblon London” με Makeup Designers την CEO της LMI κα Ιωάννα Μητακίδου (Genaro Rivas Show) και την καταξιωμένη makeup artist και συνεργάτη της σχολής μας κα Maria Papadopoulou (Leblon London Show). 

Η Ιωάννα Μητακίδου, έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είναι μια από τις ελάχιστες makeup artists που αναλαμβάνουν το makeup designing για το London Fashion Week.

«Είναι τεράστια τιμή μου που θα αναλάβω την θέση της makeup designer και head makeup artist σε έναν τόσο μεγάλο θεσμό» αναφέρει. «Είμαι διπλά χαρούμενη που οι σπουδαστές μας θα δουλέψουν στο LFW και φέτος. Μια συμμετοχή που θα απογειώσει το βιογραφικό τους» τονίζει.

LFW anniversay 40years
photo by LFW Facebook

Ακρογωνιαίος λίθος για την συμμετοχή μας στο LFW όλα αυτά τα χρόνια είναι η αγάπη και η προσήλωσή μας στο αντικείμενο του μακιγιάζ και η συνεχής προσπάθεια παροχής βιωματικών εμπειριών στους σπουδαστές μας.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία τόσο στην Κα Μητακίδου, όσο και στους σπουδαστές μας που θα συμμετέχουν! Να περάσετε καλά και να απολαύσετε αυτές τις μοναδικές εργασιακές εμπειρίες που σας παρέχονται καθώς, παρά την πίεση που ίσως έχουν από την φύση τους, είναι ξεχωριστές! 

To OPEN HOUSE Masterclass: 

Η Κα Μητακίδου, με τον ερχομό της από το Λονδίνο, θα πραγματοποιήσει ένα Open House Masterclass στο οποίο θα παρουσιαστούν όλα τα Νέα Trends στο Μακιγιάζ που χρησιμοποιήθηκαν στις πασαρέλες του London Fashion Week 12-17 Σεπ. ’24 για τη Νέα Σεζόν Sring/Summer ’25. 

Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για την κράτηση θέσης στο Open House Masterclass, δες εδώ.

Απο τον Υπεύθυνο του Γραφείου Καρέρας και Διασύνδεσης Σπουδαστών της LMI, Γιώργο Πλιάφα.

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need