BLOGΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

H The Ordinary είναι ένα brand, το οποίο ανήκει στην εταιρία Deciem. Ειδικεύεται στην χημεία των υλικών και την βιοχημεία μέσω μιας γκάμας καινοτόμων προϊόντων. Η ισχυρή δράση και η οικονομική τιμή των προϊόντων την έχουν καταστήσει ένα από τα πιο περιζήτητα brand των τελευταίων ετών. Mεταξύ αυτών, προϊόντα:

Glycolic Acid 7% Toning Solution

προιον απολεπισης The Ordinary

Πρόκειται για ένα προϊόν απολέπισης, μικρού μοριακού βάρους. Ανήκει στην οικογένεια των α-υδροξυοξέων (AHA) και λόγω τις εύκολης διαλυτότητας του, εισχωρεί κάτω από τις στιβάδες της επιδερμίδας και βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
Προσοχή! Όπως όλα τα οξέα, έτσι και το γλυκολικό πρόκειται για φωτοευαίσθητο προϊόν και πρέπει μετά την χρήση του να εφαρμόζεται αντηλιακή προστασία.

• Niacinamide 10% + Zinc 1%

βιταμινη Β3

Το νιασιναμίδιο είναι μια υδατοδιαλυτή μορφή της βιταμίνης Β3. Βοηθάει στην καταπολέμηση των κηλίδων, πανάδων και εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος, ενώ ενυδατώνει σε βάθος.
Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με βιταμίνη C, γιατί μπορεί να επηρεάσει την δραστικότητα της βιταμίνη C.

• Caffeine Solution 5% + EGCG

Serum Ματιών

Πρόκειται για ένα serum ματιών. Η καφεΐνη έχει αποσυμφορητικές ιδιότητες και βοηθάει στην μείωση όγκου των λιποκυττάρων και στους μαύρους κύκλους. Προϊόντα με καφεΐνη ενδέχεται να αφυδατώσουν την περιοχή, γι’ αυτό συστήνεται ενυδάτωση μετά την χρήση.

• Retinol 0.2% in Squalane

Retinol αντιγηρανση the ordinary

Η ρετινόλη θεωρείτε ως ένα από τα πιο δραστικά αντιγηραντικά συστατικά. Αυτό το προϊόν ενυδατώνει, ενώ αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα. Η περιεκτικότητα ρετινόλης θα πρέπει να αυξάνεται σταδιακά.
Προσοχή! Ενδέχεται να προκαλέσει ερεθισμό σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

• Hyaluronic Acid 2% B5

The Ordinary υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο ρυθμίζει την υγρασία στο δέρμα και προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

Από την Professional Makeup Artist του London Makeup Institute Μαίρη Κακκάβα

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need