BLOGΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ 6 ΛΕΠΤΑ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ 6 ΛΕΠΤΑ

Το μακιγιάζ δεν θέλει χρόνο, θέλει τρόπο! Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το μακιγιάζ σας γρήγορα και να μην καταλάβει κανείς ότι ξυπνήσατε πριν από 6 λεπτά!

Πλένετε το πρόσωπο σας με κρύο νερό και τοποθετείτε μια ενυδατική κρέμα προσώπου.

2 λεπτά: Ένα καλό tip, είναι αντί να βάλετε make-up μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μια  BB Cream η οποία έχει και ενυδάτωση και κάλυψη ταυτόχρονα  (ενυδατική & make-up μαζί) ώστε να κλέψετε χρόνο και από την ενυδατική και από το makeup. Τοποθετήστε μια μάσκαρα που προσφέρει όγκο και μήκος ώστε να αποφύγετε να βάλετε 2 στρώσεις.

1 λεπτό: Όλες αγαπάμε το eyeliner, αλλά δυστυχώς λόγο περιορισμένου χρόνου δεν το προτιμάμε, δουλέψτε με σκιές και μολύβια. Ένα γρήγορο tip είναι να τοποθετήσετε στις ρίζες των βλεφάρων μαύρο μολύβι ή σκιά μαύρη. Με τον τρόπο αυτό, λόγω της ακρίβειας στην εφαρμογή τους,  το χρώμα θα παραμένει στη θέση του από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ, έχοντας ήδη κάνει το βλέμμα σας πιο εντυπωσιακό.

1 Λεπτό: Concealer, δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό!Βασικό προϊόν για το μακιγιάζ που μας κάνει να φαινόμαστε ξεκούραστες και φρέσκες.  Τοποθετήστε στο τρίγωνο κάτω από τα μάτια προϊόν και με ταμποναριστές κινήσεις με το δάχτυλο απλώστε ομοιόμορφα. Επιπλέον μπορείτε να καλύψετε και ατέλειες, αν υπάρχουν.

2 λεπτά: Χρησιμοποιήστε τα τελευταία δύο λεπτά για να τοποθετήσετε ρουζ στα μάγουλα και πούδρα για να κλειδώστε το μακιγιάζ ώστε να σας παρέχει διάρκεια μέχρι το βράδυ που θα γυρίστε στο σπίτι.

Και αν τυχόν βγείτε για κρασάκι, ανανεώστε το μακιγιάζ με την πούδρα σας ,το ρουζ σας και ένα κραγιόν, και είστε έτοιμες!

 

Συνολικός χρόνος: 6 λεπτά.

 

Από την Make-up Artist & Youtuber

Ελισσάβετ Μποζίκη

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need