BLOGΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ | TIPS

ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ | TIPS

Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του προσώπου, καθώς σου δίνουν στυλ και προσωπικότητα. Για να πετύχεις ένα ολοκληρωμένο και αψεγάδιαστο make up look, θα πρέπει να ξέρεις τα απαραίτητα βήματα για να διαμορφώσεις σωστά τα φρύδια σου.

Δεν θα σου πάρει μήνες για να το πετύχεις!

Ακολουθώντας αυτά τα 5 εύκολα βήματα, θα είσαι σε θέση να πετύχεις και μόνη σου τέλεια διαμορφωμένα φρύδια από την πρώτη κιόλας φορά!

Βήμα 1o:

Επένδυσε σε ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών καθώς επίσης και σε ένα ψαλιδάκι φρυδιών. Μην ξεχνάς ότι τα κατάλληλα εργαλεία θα σε βοηθήσουν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βήμα 2o:

Η ιδανική ώρα για να βγάλεις τα φρύδια σου είναι μετά το μπάνιο σου, διότι ο θύλακας της τρίχας μαλακώνει με το ζεστό νερό και η τρίχα αφαιρείται πιο εύκολα και με λιγότερο πόνο.

Βήμα 3o:

Αρχή του φρυδιού (A) – δες την εικόνα παρακάτω

Πάρε ένα πινέλο μακιγιάζ, τοποθέτησε το κάθετα έτσι ώστε ξεκινώντας από την μύτη να διαπερνά την εσωτερική γωνία του ματιού, και στη συνέχεια την αρχή του φρυδιού σου. Η προέκταση της εσωτερικής γωνίας του ματιού, σου δείχνει που ακριβώς πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σου.

Βήμα 4o:

Τόξο φρυδιού (B)

Κοιτώντας ευθεία, ακούμπησε το πινέλο αυτή τη φορά στο πτερύγιο της μύτης με τέτοιο τρόπο ώστε να περνά από την εξωτερική πλευρά της ίριδας και να τελειώνει στο φρύδι. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να είναι το τόξο του φρυδιού σου.

Βήμα 5o:

Τέλος του φρυδιού (C)

Τοποθέτησε το πινέλο σου στο πτερύγιο της μύτης, και σύρε το διαγώνια προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Σε εκείνο το σημείο θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι σου.

 

σχηματισε σωστα τα φρυδια σου

 

Αφού έχεις αφαιρέσει σωστά τα φρύδια σου και έχεις δώσει το επιθυμητό σχήμα , σου απομένει να τα γεμίσεις και να τελειοποιήσεις το σχήμα σου με τα εξής προϊόντα : μολύβια, liner , σκιές , μάσκαρα!

 

@vegas_nay eyebrow drawing

@vegas_nay eyebrow drawing

 

Τέλος σου δείχνουμε διάφορα styling φρυδιών από τα οποία μπορείς να επιλέξεις το δικό σου.

 

σχήμα φρυδιών

Πηγή: Pinterest

 

Πηγή: Pinterest

Από την Professional Make-up Artist Μποζίκη Ελισσάβετ

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need