STYLING TEAM

STYLING INSTRUCTORS

Πίσω από την ανάπτυξη του δημιουργικού υλικού το London Fashion Academy βρίσκονται κορυφαίοι Stylists και Επαγγελματίες Μόδας του χώρου, που ο καθένας με το δικό του προσωπικό στυλ, τελειοποιεί και ολοκληρώνει το οπτικό-αισθητικό μας αποτέλεσμα.

"Μητακίδου Ιωάννα"

Η Ιωάννα Μητακίδου είναι ο ορισμός της γυναίκας επιχειρηματία. Η ακαδημαϊκή της κατάρτιση στο Marketing στο City College, στο Culture Management του Πανεπιστημίου Sheffield και Art Direction του Central Saint Martins καθώς και η εργασία της στου κλάδους αυτούς της έδωσαν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να φτάσει στο σήμερα. Μετά την πολυετή εμπειρία της τόσο στο στην τέχνη του Make-Up όσο και στο Art Direction αποφάσισε να δημιουργήσει την London Make-Up Institute και την London Fashion Academy, δύο ακαδημίες με προδιαγραφές ακαδημιών του Λονδίνου. Η συμμετοχή της σε Εβδομάδες Μόδας του Λονδίνου και οι συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα στον χώρο του Make-Up και της Μόδας την κατατάσουν στους Expert του αντικειμένου της. Με όρεξη να μοιραστεί τις γνώσεις της το 2017-18 έγραψε το δικό της βιβλίο ‘Behind the beauty mirror’ καθώς και το 2023 δημιούργησε την δική της εταιρεία με skincare προϊόντα προσώπου την Naco Skin care Pro μεταφέροντας σε αυτήν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για το πρόσωπο και την περιποίηση του.

"Ντρέτσκα Πέτρος"

Ο Ντρέτσκα Πέτρος τελειόφοιτος του τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης και απόφοιτος του τμήματος styling διεισδύει ενεργά στο χώρο της Μόδας. Από πάντα ήξερε, ότι ήθελε να ασχοληθεί με την μόδα και φρόντισε από τα εφηβικά του χρόνια να δηλώσει το παρόν στον χώρο αυτό.Ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή του πορεία συμμετείχε σε σεμινάρια digital fashion και ενδυματολογίας καθώς και σε δεκάδες επιδείξεις για μεγάλους οίκους και καμπάνιες μόδας. Πλέον είναι Head of Styling και Assistant Art Director στην London Fashion Academy και συνεργάζεται με Fashion Creative Agencies σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

"Δώρα Κετίκογλου"

Η Δώρα Κετίκογλου γεννημένη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας από τα νεαρά της χρόνια ακόμα δήλωσε την αγάπη της για την μόδα. Ξεκινώντας ως μοντέλο στα 17 της χρόνια και με μία πορεία δέκα χρόνων κατέληξε να σαγηνεύεται από την τέχνη της φωτογραφίας και του styling. Με μία συνολική πορεία 32 χρόνων η Δώρα έχει απασχοληθεί σε όλους τους κλάδους του styling και έχοντας λάβει μέρος σε περιοδικά ,editorials καθώς και έχει απασχοληθεί από high brands αφήνει πλέον το δικό της στίγμα στον χώρο αυτόν.

"Ελιάνα Δημητρακοπούλου"

Η Δημητρακοπούλου Ελιάνα σπούδασε μόδα στο Τμήμα Σχεδιασμού και Παραγωγής ενδυμάτων στην Ελλάδα και μετέπειτα αποφοίτησε με Master από το London College of Fashion, με ειδικότητα στο Fashion design & Technology – Womenswear.
Έχει διακριθεί στον διεθνή διαγωνισμό μόδας Remix εκπροσωπώντας την Ελλάδα το 2005 και την Αγγλία το 2010. Επίσης την ίδια χρονιά βραβεύτηκε ως Future map Artist για το University of the Arts London.
Έχει συνεργαστεί ως σχεδιάστρια μόδας, υπεύθυνη παραγωγής με ελληνικές εταιρείες μόδας όπως καθώς και του εξωτερικού : J.W.Anderson, Issa London, Ann Sophie Madsen, Benedikte Utzon κ.α.
Εργάζεται ως καθηγήτρια σχεδίου μόδας, ενώ παράλληλα είναι ελεύθερη επαγγελματίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

"Ευαγγελία Παπαπασχάλη"

Η Ευαγγελία Παπαπασχάλη τελειόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ πάντα αγαπούσε δύο πράγματα, την γραφή και την μόδα. Αυτά ήταν και τα ερεθίσματα της για να προχωρήσει σε δρόμους περιοδικών μόδας και lifestyle. Με πείσμα και υπομονή, δεν έμεινε στην αρθρογραφία και ένα πτυχίο Social & Digital Marketing εντάσσεται στο βιογραφικό της. Με άρθρα σε περιοδικά όπως GLOW και ΒΕΑUTE και μια άκρως ακαδημαϊκή καριέρα σκοπός της είναι να ακουμπήσει έστω και λίγο την λάμψη της μόδας είτε με παραδοσιακά μέσα όπως η αρθρογραφία, είτε με πιο «ψηφιακά» όπως τα social media.

"Μαρία Τζάκρη"

Η Μαρία Τζάκρη τελείωσε διοίκηση επιχειρήσεων και αρχιτεκτονικό σχέδιο αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ γιατί την κέρδισε η μόδα και το styling. Ξεκινώντας πριν από 23 χρόνια στον χώρο των πωλήσεων ως retail manager ασχολήθηκε εντατικά με το visual merchandising το οποίο και σπούδασε στο Düsseldorf . Με την πολυετή εμπειρία σαν fashion & sales expert στο χώρο της χονδρικής και λιανικής συνεργάστηκε ως buyer σε επώνυμες επιχειρήσεις κάνοντας retail consulting και παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια για το κομμάτι του επιχειρείν.

"Καλλιόπη Σιάφακα"

Η Καλλιόπη Σιάφακα είναι καθηγήτρια Ιταλικής Γλώσσας, απόφοιτη του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Ιστορία Τέχνης από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την διδασκαλία της Ιταλικής Γλώσσας και Ιστορίας της Τέχνης, με δραστηριότητες που αφορούν στην τέχνη και στον πολιτισμό και γράφει άρθρα σχετικά με την εκμάθηση της τέχνης.

"Φαχουρίδου Γεωργία"

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Θεσσαλονίκη και προερχόμενη από οικογένεια βιοτεχνών, η ενασχόληση της Γεωργίας με την μόδα και τις πρώτες ύλες ήταν σχεδόν μονόδρομος. Με βασικές σπουδές στην επιστήμη των πολιτικών μηχανικών των τεχνικών έργων υποδομής , την πολυετή ενασχόληση στον χώρο των πωλήσεων και του styling, την συνεχόμενη αναζήτηση αλλά και την εκπαίδευση πάνω στον τομέα
των πρώτων υλών και της βιομηχανίας της μόδας. Μέχρι και σήμερα, επιχειρεί συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση.

"Ιωάννης Βαλαβάνης"

Γεννήθηκε το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Αν και απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, βρήκε τον καλλιτεχνικό του εαυτό στην ζωγραφική, επηρεασμένος από τον παππού του, που ήταν και ο ίδιος ζωγράφος. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκεί γνωρίζει καλύτερα τον κόσμο των τεχνών και έρχεται σε επαφή με την φωτογραφία. Το 2015-16 ολοκληρώνει κύκλο επαγγελματικών σπουδών, στην σχολή Comink υπό τον Βαγγέλη Ματζίρη και συμμετέχει σε εκθέσεις κόμικς του Γαλλικού Ινστιτούτου και στην ComicCon 3. Το 2016 η ενασχόληση του με την φωτογραφία και το video γίνεται επάγγελμα. Το portfolio του περιέχει δείγματα αρχιτεκτονικής φωτογραφίας, πορτρέτων, Concept και Commercial Photography. Από το τέλος του 2018 διατηρεί δικό του studio στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Back to top
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need